Steun ons en help Nederland vooruit

USA

D66 USA is in 2009 opgericht door Boris Dittrich. Al dan niet met andere Nederlandse politieke partijen organiseert D66 USA debat-avonden over actuele onderwerpen die spelen in Nederland, Europa en/of Amerika, zoals verkiezingen, veiligheid of gezondheidszorg. Hoogtepunten zijn de ontbijtsessies met D66-politici waar je in klein verband deze mensen persoonlijk leert kennen … en zij jou. Wie weet vragen we je om je expertise in te zetten op een bepaald onderwerp dat belangrijk is voor D66.

Veel gebeurt in en om New York, maar er zijn vertegenwoordigers in grote steden zoals Boston, Washington DC en San Francisco. Alle D66 USA-leden met een officiële taak zijn laagdrempelig te benaderen, en er is een D66 USA-WhatsApp-groep waar alle leden deel van kunnen uitmaken. Zo kun je als expat D66 in je hart houden zonder haar uit het oog te verliezen.

Wil je meer weten over D66 USA, ga dan naar onze eigen website, neem contact met ons op via e-mail: info@d66usa.nl of volg ons op Facebook en LinkedIn. Je bent ook van harte welkom voor een borrel als je een nieuwe Amerikaanse stad aan het ontdekken bent.

Voorzitter: Martijn van Aartrijk

Secretaris: Willem de Bruijn

Penningmeester: Klaas Abma

Algemeen bestuurslid: Thierry Valenbreder

 

Laatst gewijzigd op 13 december 2019