Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 6 oktober 2020

Tweede D66 Europees Congres

Op 17 oktober a.s. vindt in Brussel het tweede D66 Europees Congres plaats met als thema “Liberale waarden in tijden van corona”. Het event – georganiseerd door afdeling België & Luxemburg in samenwerking met de Europese fractie – duurt van 14.00 tot 16.30 uur en is ook online te volgen.
We zijn te gast bij onze liberale zusterpartij Open VLD in hartje Brussel. Verschillende liberale kopstukken nemen deel, waaronder Sigrid Kaag, Rob Jetten, voormalig Eurocommissaris Cecilia Malmström en Philip de Backer (Open VLD). Verder zijn er fringe meetings en is er een gesproken column door een bekende columnist.
Een (online) pre-congresborrel met pubquiz op 16 oktober mag natuurlijk niet ontbreken!
De inschrijvingen zijn geopend, meer informatie vind je op hier.